Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  Csontkovács Miskolc - Klaj János cégnévre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Csontkovács Miskolc - Klaj János

(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Cégbemutató:

Csontkovács Miskolc - Klaj János

Klaj János csontkovács:
Mikor érdemes a csontkovács kezelését igénybe venni?
A mai rohanó, mozgásszegény élet mellett szükséges az ízületek átmozgatása egy jó csontkovács által. A fájó meszes ízületeket a csontkovács finoman átmasszírozza, és utána gyengéden átmozgatja. A hiedelmekkel ellentétben a csontkovács nem visszateszi a kimozdult ízületet, hanem a körülötte lévő izom fellazításával majd egy szakértő csontkovács mozdulattal lehetőséget teremt arra, hogy az ízület megtalálja a neki rendelt helyét. A fájdalomcsillapító nem helyettesíti a csontkovács fogásokat. Az idő próbáját kiállta és a mai napig utolérhetetlen eredményeket produkál a jól képzett csontkovács keze munkája.

Talpmasszázs: Klaj Judit
Azt mindannyian tudjuk, hogy az egész testünkön találhatóak reflexzónák, amelyek egy-egy szervet jelképeznek. A különböző masszázsok során ezeknek a reflexzónáknak a masszírozásával tudnak a szakemberek különféle betegségeket elmulasztani, illetve a tüneteket enyhíteni.

A talpmasszázs során is ezekre a jellegzetes reflexzónákra kell koncentrálni. Természetesen egy otthoni talpmasszázzsal még nem tudjuk saját magunkat kezelni, így ha igazán jó hatást szeretnénk elérni, akkor mindenképpen fontos elmenni egy szakemberhez, aki a masszázs során akár tanácsokat is tud adni, hogy melyek azok a szervrendszerek, amelyre érdemes jobban oda figyelnünk.

Csontkovács Miskolc - Klaj János

Tevékenységek:

csontkovács, csontkovács Miskolc, talpmasszázs, mozgásukban korlátozott ízületek helyreállítása, fájdalmas ízület kezelése, gerincferdülés kezelése, tartáshibák kezelése, lúdtalp kezelése, csípőpanaszok kezelése, gerincpanaszok kezelése, merev nyak kezelése, stresszes életvitel okozta panaszok kezelése, masszázs, masszáz Miskolc, nyirokmassázs, talp reflexológia, alternatív nyirokmasszázs, népi piócaterápia

Telephelyek, elérhetőségek:

3517 Miskolc, Palota utca 13.
Mobil: 06 (30) 854-3520
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat