Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  heverő kárpitozás tevékenységre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Kárpitozás Borsod - Kása Attila

(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Cégbemutató:

Készséggel állok ügyfeleim szolgálatára bármilyen kárpitozott bútorral kapcsolatos probléma megoldásában. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot telefonon vagy E-mail-en és a megbeszélt időpontban felkeresem Önt.
Felmérem felújítandó, javítandó, áthúzandó bútorát, Ön kiválasztja az Önnek megfelelő szövetet a kb. 300 féle szövetmintámból és ha megfelel az árajánlatom, mi elszállítjuk, majd elkészülve visszaszállítjuk otthonába az elkészült bútort.
Ha előfordul, hogy egyes helyeken a kárpitos ülőgarnitúra szövete szétfoszlik vagy kikopik, de a szivacsozás vagy rugózás még tökéletes állapotban marad, akkor csak a sérült kárpitanyag cseréjét javasoljuk és végezzük el. Ha a textilbőr ülőfelület megkeményedik, szétrepedezik vagy manapság lehámlik, akkor bútor átkárpitozása egy új szövettel tökéletes megoldás lehet.

Sok esetben megtörténik, hogy:
- szétesik a kanapé vagy sarokgarnitúra vasalat-szerkezete és nem lehet kihúzni vagy betolni;
- eltörik a keresztmerevítő bútorban;
- beszakadt a lemez az ágyneműtartóban;
de
- a bútor strapabíró szövete még mindig jó, csak a bonelrugó esett össze, ki van ülve;
- Ha csak szivacs vagy rugó cserét szeretne kedvenc sarokülőjében~ülőgarnitúrájában, akkor forduljon hozzám bizalommal és kérje ingyenes kiszállásomat, tanácsadásomat..

Kárpitozás Borsod - Kása Attila

Kárpitozás Borsod - Kása Attila

Kárpitozás Borsod - Kása Attila

Kárpitozás Borsod - Kása Attila

Tevékenységek:

kárpitozás, kárpitozás Borsod, szék kárpitozás, fotel kárpitozás, heverő kárpitozás, francia ágy kárpitozás, ülőgarnitúra kárpitozás, szék javítás, ágy javítás, ülőgarnitúra javítás, szivacs egyedi méretre való rendelése, szállodák kárpitozott bútorainak teljes körű felújítása, panziók kárpitozott bútorainak teljes körű felújítása, egyházak kárpitozott bútorainak teljes körű felújítása, hagyományos bútor kárpitozás, rugó csere, ágyak kiült részének javítása, ágymechanizmusok javítása, bőr ülőgarnitúrák kárpitozása

Telephelyek, elérhetőségek:

3525 Miskolc,
Mobil: 06 (30) 985-1905
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat