Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  tűzoltó vízforrások javítása tevékenységre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft.

(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Cégbemutató:

TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft.

A TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft. Miskolc egyik legrégebben alapított tűzvédelmi szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet folytató cége, amely az alábbi szolgáltatásokkal áll jelenlegi és leendő ügyfelei részére:
-tűzoltó készülék ellenőrzés és javítás;
-tűzoltó készülékek forgalmazása;
-tűzoltó vízforrások és tartozékaik ellenőrzése és javítása;
-tűzoltó vízforrások tartozékainak forgalmazása;
-tűzvédelmi iratok elkészítése;
-tűzvédelmi szaktanácsadás.

A Borsod-A-Z. megyei tűzoltó készülék javító műhelyek közül magasan a TKJ Kft. rendelkezik a legtöbb féle tűzoltó készülék típus javítására vonatkozó BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott engedéllyel. Ezáltal nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy egy a műhelybe beszállított tűzoltó készülék javítását a Kft. nem tudja elvégezni, csak alvállalkozók (pl. a hazai forgalmazó) bevonásával.
Ehhez tartozik, hogy a vevői, megrendelői kör nagysága miatt a cég által kialakított – elismerten alacsony – áraink, melyeket évente csak egyszer, az infláció mértékében emelünk, a vevőink és megrendelőink ilyen irányú igényeit is kielégítik. Ráadásul az általunk kiadott számlák nem tartalmaznak olyan meglepetéseket, mint például a pluszként megjelenő, irreálisan magas felhasznált alkatrész és tartozék árak.
Állandó kiemelt ügyfeleink részére – külön megegyezés szerint – az aktuális listaárból további engedmények is biztosíthatók.

Tevékenységek:

tűzoltó készülék ellenőrzés, tűzoltó készülék javítás, tűzoltó készülék ellenőrzés Miskolc, tűzoltó készülék javítás Miskolc, tűzoltó készülékek forgalmazás, tűzoltó készülékek forgalmazás Miskolc, tűzoltó vízforrások ellenőrzése, tűzoltó vízforrások tartozékainak ellenőrzése, tűzoltó vízforrások javítása, tűzoltó vízforrások tartozékainak javítása, tűzoltó vízforrások tartozékainak forgalmazása, tűzvédelmi iratok elkészítése, tűzvédelmi szaktanácsadás Miskolc

Telephelyek, elérhetőségek:

3532 Miskolc, Miklós u. 18.
Telefon: 06 (46) 530-503
Mobil: 06 (20) 953-6055
Fax: 06 (46) 530-503
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat