Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  tűzvédelmi szaktanácsadás tevékenységre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft.

(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Cégbemutató:

TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft.

A TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft. Miskolc egyik legrégebben alapított tűzvédelmi szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet folytató cége, amely az alábbi szolgáltatásokkal áll jelenlegi és leendő ügyfelei részére:
-tűzoltó készülék ellenőrzés és javítás;
-tűzoltó készülékek forgalmazása;
-tűzoltó vízforrások és tartozékaik ellenőrzése és javítása;
-tűzoltó vízforrások tartozékainak forgalmazása;
-tűzvédelmi iratok elkészítése;
-tűzvédelmi szaktanácsadás.

A Borsod-A-Z. megyei tűzoltó készülék javító műhelyek közül magasan a TKJ Kft. rendelkezik a legtöbb féle tűzoltó készülék típus javítására vonatkozó BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott engedéllyel. Ezáltal nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy egy a műhelybe beszállított tűzoltó készülék javítását a Kft. nem tudja elvégezni, csak alvállalkozók (pl. a hazai forgalmazó) bevonásával.
Ehhez tartozik, hogy a vevői, megrendelői kör nagysága miatt a cég által kialakított – elismerten alacsony – áraink, melyeket évente csak egyszer, az infláció mértékében emelünk, a vevőink és megrendelőink ilyen irányú igényeit is kielégítik. Ráadásul az általunk kiadott számlák nem tartalmaznak olyan meglepetéseket, mint például a pluszként megjelenő, irreálisan magas felhasznált alkatrész és tartozék árak.
Állandó kiemelt ügyfeleink részére – külön megegyezés szerint – az aktuális listaárból további engedmények is biztosíthatók.

Tevékenységek:

tűzoltó készülék ellenőrzés, tűzoltó készülék javítás, tűzoltó készülék ellenőrzés Miskolc, tűzoltó készülék javítás Miskolc, tűzoltó készülékek forgalmazás, tűzoltó készülékek forgalmazás Miskolc, tűzoltó vízforrások ellenőrzése, tűzoltó vízforrások tartozékainak ellenőrzése, tűzoltó vízforrások javítása, tűzoltó vízforrások tartozékainak javítása, tűzoltó vízforrások tartozékainak forgalmazása, tűzvédelmi iratok elkészítése, tűzvédelmi szaktanácsadás Miskolc

Telephelyek, elérhetőségek:

3532 Miskolc, Miklós u. 18.
Telefon: 06 (46) 530-503
Mobil: 06 (20) 953-6055
Fax: 06 (46) 530-503
Email: 
Email
Weblap: 

Tűzvédelem Miskolc

(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Cégbemutató:

Tűzvédelem Miskolc

Cégünk vállalja a Magyarországon forgalmazott tűzoltó készülékek és tűzvédelmi szakfelszerelések szakszerű ellenőrzését, javítását, szükség szerint azok selejtezését és pótlását is.
Szolgáltatásaink között szerepel továbbá tűzvédelmi szaktanácsadás és tűzvédelmi szabályzatok, valamint tűzvédelmi kimutatások készítése a vevői igények figyelembevételével.
Vállalkozásunk a kiváló minőségű Maxima tűzoltó készülékeket és a minden minőségi előírást magasan kielégítő Everlux utánvilágító táblákat kínálja, de külön kérésre bármely Magyarországon forgalomban lévő tűzvédelmi felszerelést beszerezzük.

Kollégáink több mint húsz éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Cégünk 1993-ban kezdte meg tevékenységét betéti társaság formában, az alapító, Hegyaljai István nyugalmazott tűzoltó őrnagy vezetésével.
A piac igényeire reagálva társaságunk 1995-től mint korlátolt felelősségű társaság végzi partnereink legmagasabb színvonalon történő kiszolgálását.
A kereskedelmi lehetőségekre felfigyelve és a jogszabályi háttér változásától vezérelve, 2005-ben bevezettük az ISO 2001:9001 minőségbiztosítási rendszert.
Kollégáink több mint húsz éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Erőfeszítéseink és kitartásunk eredményeképp ma több mint 300 elégedett partnerrel büszkélkedhetünk..

Tevékenységek:

tűzvédelem Miskolc, tűzvédelem, porral oltó készülékek, szén-dioxiddal oltó készülékek, habbal oltó készülékek, utánvilágító táblák, tűzjelzők, füstjelzők, tömlők, sugárcsövek, tűzcsapok, tűzcsapszekrények, tűzoltó pokrócok, tűzoltó készülék tartó dobozok, tűzoltó készülékek szakszerű ellenőrzése, tűzvédelmi szakfelszerelések szakszerű ellenőrzése, tűzoltó készülékek javítása, tűzvédelmi szakfelszerelések javítása, tűzvédelmi szaktanácsadás, tűzvédelmi szabályzat, tűzvédelmi kimutatások, Maxima, Everlux

Telephelyek, elérhetőségek:

3530 Miskolc, Baross Gábor út 17.
Mobil: 06 (30) 682-9773
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat