Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  EVA tevékenységre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Könyvelés, Bérszámfejtés, Adótanácsadás Miskolc

Könyvelőirodánk 1996-ban kezdte meg tevékenységét. Társaságunk ebben az időben még Betéti Társaságként működött. A növekvő ügyfélszámnak köszönhetően 2006-ban létrehoztuk a Harko-X Kft-t, így az iroda közel 20 éve nyújt számviteli, gazdasági szolgáltatást ügyfeleinek.
Miskolc központjában, otthonos környezetben, jól felszerelt irodánkban állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.
A Harko-X Kft Könyvelő és Adótanácsadó Iroda filozófiája és célja, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek az általunk nyújtott könyvelési szolgáltatásokkal.
Folyamatos szakmai továbbképzéseken való részvétellel igyekszünk az állandóan megújuló szabályokat követni, és a megszerzett ismereteket átültetni a mindennapok gyakorlatába.
Célunk az ügyfeleink anyagi biztonságának védelme, valamint az, hogy a könyvelésről kialakult kellemetlen szemléletmódról („szükséges rossz”) pozitív benyomást keltsünk.
Jelenlegi irodánk 2010-től üzemel folyamatosan bővülő ügyfélkörrel. A könyvelési munka légkondicionált, jól felszerelt irodákban, barátságos légkörben zajlik ügyfeleink minél nagyobb elégedettsége érdekében.
Munkánk során törekszünk a precizitásra, ügyfeleink bizalmának megőrzése érdekében. Ebben segítenek odaadó és szakképzett könyvelőink, akik pontos, határidőre kész munkája nélkülözhetetlen a cég működéséhez.

Tevékenységek:

könyvelés Miskolc, könyvelőiroda Miskolc, bérszámfejtés, adótanácsadás, ADÓBEVALLÁS, beszámoló készítése, bevallás elkészítése, cég telephelyén történő könyvelés, egyszeres és kettős könyvvitel vezetése, EVA, KATA, kimutatás, KIVA, mérleg, munkaügyi és TB ügyintézés, szabályzat, SZJA, ügyfélképviselet hatóságok előtt, végelszámolás

Telephelyek, elérhetőségek:

3529 Miskolc, Farkas Jenő u. 8.
Mobil: 06 (30) 856-7954
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat