Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  költöztetés tevékenységre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Bútorok Gyártása és Bútorok Forgalmazása Miskolc

A Szombathy Bútor Kft. által üzemeltetett Belvárosi Bútor 2016-ban nyitotta meg kapuit, azonban 1998 óta végzünk folyamatosan bútoripari tevékenységet vállalkozások formájában. Ennek okán komoly tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk az egyedi tervezésű és széria termékek gyártása és forgalmazása terén.
Cégünk fő profilja bútorok tervezése, gyártása és forgalmazása, viszont használt bútor beszámítással is foglalkozunk.
Üzletünkben konyhák, étkezőbútorok, irodabútorok, öltözőszekrények, iskolabútorok vásárolhatók, de egyedi megrendelések esetén ezektől eltérő igényeket is ki tudunk elégíteni. A bútorok gyártását szakemberek végzik, hogy minőségi termékeket adhassunk át kedves ügyfeleinknek az általuk meghatározott színnel, mérettel és mintával. Emmellett más gyártók termékeinek forgalmazásával is foglalkozunk, különös tekintettel a különféle kárpitos termékekre (ülőgarnitúrák, székek, ágyak, heverők stb.).  Legkeresettebbek bútoraink reprezentatív jelleggel honlapunkon vagy bemutatótermünkben is megtekinthetőek. (Miskolc, Király u. 8.)

A korábbi években olyan multinacionális áruházláncoknak is beszállítói voltunk, mint a TESCO, METRO, OBI – de gyártottunk horvát exportra is.

Termékeinkkel kiszolgálunk lakossági vevőket, közintézményeket cégeket viszonteladókat egyaránt, de rendeztünk már be újépítésű lakásokat, boltokat, irodákat, orvosi rendelőket, iskolákat, óvodákat is.

Szolgáltatásaink:

  • Helyszíni felmérés – DÍJMENTES!
  • Egyedi megrendelések felvétele
  • Kész termékek forgalmazása
  • Kiszállítás házhoz/házba
  • Helyszíni szerelés
  • Használt bútor beszámítás és forgalmazás
  • Bútor forgalmazás viszonteladók számára

Cégünk folyamatosan igyekszik követni a modern trendeket. Szakértelemmel és korrekt kiszolgálással várunk üzletünkben minden kedves érdeklődőt!

Bútorok Gyártása és Bútorok Forgalmazása Miskolc

Bútorok Gyártása és Bútorok Forgalmazása Miskolc

Bútorok Gyártása és Bútorok Forgalmazása Miskolc

Bútorok Gyártása és Bútorok Forgalmazása Miskolc

Tevékenységek:

bútor, bútor Miskolc, bútor Borsod-Abaúj-Zemplén megye, irodabútor, lakberendezés, konyhabútor, konyhaszekrény, szekrénysor, gardrób, étkező bútor, heverő, franciaágy, kanapé, sarokülő, fotel, szék, költöztetés, egyedi bútor, bútor gyártás, bútor forgalmazás

Telephelyek, elérhetőségek:

3530 Miskolc, Miskolc Király u.14.
Mobil: 06 (30) 955-2519, 06 (70) 627-2747
Email: 
Email
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Költöztetés, Fuvarozás, Tehertaxi Miskolc

Költözéskor az ember sokszor az évek alatt nehezen megvásárolt berendezéseit kénytelen fuvarozni új otthonába.
Az általam szállított áru minden esetben bebiztosított, így Önnek valóban semmi miatt nem kell aggódnia. Az értéktárgyai a fuvarozás során nem csupán a legjobb kezekben vannak, de még be is vannak biztosítva. Dupla biztonság! Szakértő pakolóim biztosítják, hogy Önnek ne kelljen nehezebb tárgyakat emelnie, vagy vaskosabb bútoraiba beleszakadnia. Nekünk az emelet sem akadály. Mondja meg hányan menjünk és annyian megyünk fel- és lepakolni. Pakolóim modora rendkívül udvarias, mert az a célunk, hogy Önnek ne legyen az új lakásba költözés örömében a szállítás üröm.

Költöztetés, Fuvarozás, Tehertaxi Miskolc

Munkatársaim rendkívül készségesek és kedvesek Önnel. Ezt garantálom! Működési területem elsődlegesen Miskolc és környéke, Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Ebben a megyében verhetetlen árat kínálok, melyet le is ellenőrizhet. Ha Ön nem miskolci fuvart szeretne, úgy akkor célszerű engem választania, ha legalább 100-150 km-re költözik jelenlegi lakóhelyétől. Ebben az esetben már érdemes tőlem árajánlatot kérnie. Minden esetben a szállításról pontos és részletes árkalkulációt készítek, melyen utólag nem módosítok. Ezért Önt nem érheti kellemetlen meglepetés a fuvarozás után.

Költöztetés, Fuvarozás, Tehertaxi Miskolc

Tevékenységek:

uvarozás, belföldi fuvarozás, fuvarozás Miskolc, gyűjtőfuvar, házhoz szállítás, nemzetközi fuvarozás, tehertaxi, belföldi költöztetés, költöztetés Miskolc, nemzetközi költöztetés, árufuvarozás

Telephelyek, elérhetőségek:

3530 Miskolc, Vörösmarty u. 7.
Mobil: 06 (30) 958-1100
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat