Miskolc Tudakozó

Keresés eredménye:  uvarozás tevékenységre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Költöztetés, Fuvarozás, Tehertaxi Miskolc

Költözéskor az ember sokszor az évek alatt nehezen megvásárolt berendezéseit kénytelen fuvarozni új otthonába.
Az általam szállított áru minden esetben bebiztosított, így Önnek valóban semmi miatt nem kell aggódnia. Az értéktárgyai a fuvarozás során nem csupán a legjobb kezekben vannak, de még be is vannak biztosítva. Dupla biztonság! Szakértő pakolóim biztosítják, hogy Önnek ne kelljen nehezebb tárgyakat emelnie, vagy vaskosabb bútoraiba beleszakadnia. Nekünk az emelet sem akadály. Mondja meg hányan menjünk és annyian megyünk fel- és lepakolni. Pakolóim modora rendkívül udvarias, mert az a célunk, hogy Önnek ne legyen az új lakásba költözés örömében a szállítás üröm.

Költöztetés, Fuvarozás, Tehertaxi Miskolc

Munkatársaim rendkívül készségesek és kedvesek Önnel. Ezt garantálom! Működési területem elsődlegesen Miskolc és környéke, Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Ebben a megyében verhetetlen árat kínálok, melyet le is ellenőrizhet. Ha Ön nem miskolci fuvart szeretne, úgy akkor célszerű engem választania, ha legalább 100-150 km-re költözik jelenlegi lakóhelyétől. Ebben az esetben már érdemes tőlem árajánlatot kérnie. Minden esetben a szállításról pontos és részletes árkalkulációt készítek, melyen utólag nem módosítok. Ezért Önt nem érheti kellemetlen meglepetés a fuvarozás után.

Költöztetés, Fuvarozás, Tehertaxi Miskolc

Tevékenységek:

uvarozás, belföldi fuvarozás, fuvarozás Miskolc, gyűjtőfuvar, házhoz szállítás, nemzetközi fuvarozás, tehertaxi, belföldi költöztetés, költöztetés Miskolc, nemzetközi költöztetés, árufuvarozás

Telephelyek, elérhetőségek:

3530 Miskolc, Vörösmarty u. 7.
Mobil: 06 (30) 958-1100
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat